Beeldende therapie

 

Heb jij ook genoeg gepraat over wat er speelt? Kun jij wel verwoorden wat je dwars zit of waar je aan wil werken? Of is dat juist een probleem?

Ben je burn-out maar heb je er genoeg van om alleen maar het negatieve ervan te zien?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Tijdens het beeldend werken praten we, buiten de intake, niet meer inhoudelijk over je probleem, vraag of ziekte. Je gaat lekker werken met tekenen, schilderen, boetseren, pastel, steen, etc . Ik begeleid je door alle fases, je hoeft echt niet bang te zijn dat je het niet kunt. De oefeningen zijn laagdrempelig en ik kies alleen oefeningen waarvan ik denk dat je ze aankunt en die passen bij jou problematiek. Beeldende therapie is er voor bedoeld om dat steuntje in je rug te zijn en processen in gang te zetten.

Als je in dat proces stapt zorgt dat ervoor dat je jezelf terug vindt en weer je sprankelende zelf wordt. In dit proces worden innerlijke processen, levensvragen of andere mogelijke problemen zichtbaar. Dan pas kan er aan gewerkt worden!

Je leert in het beeldend proces steviger in je schoenen te staan en daardoor kun je meer incasseren.

Een beeldend traject bestaat uit ongeveer 12 sessies van een uur verspreid over 3 maanden of korter.

De sessies bestaan uit beeldende opdrachten, eventueel thuisopdrachten en individuele gesprekken. Halverwege vindt een tussenevaluatie plaats om te kijken of we nog op de goede weg zitten. Het traject wordt afgesloten met een eindevaluatie.

Totale kosten (incl. materiaal, koffie of thee) € 1020,00. 

Is dit wat jij nodig hebt?  Dan kun je je inschrijven voor een gratis informatief gesprek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0624700231

BELANGRIJK:

Kunstzinnige therapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering. Bij onduidelijkheid neem contact op met je zorgverzekering. Naast zorgverzekeraars zijn werkgevers ook vaak bereid om het hele traject of een gedeelte van het traject te vergoeden. De werkgever kan hiervoor contact met mij opnemen. Ik ben gehouden aan een geheimhoudingsplicht en wat jij in een sessie of tijdens de intake verteld kan ik niet delen met je werkgever. Ik kan wel delen hoe lang ik verwacht dat het traject zal duren.