Boetseren hoofd

 

Je start met een broodje klei en aan het einde staat er een hoofd! Hoe bijzonder is dat?

Ik begeleid je in dit proces, je krijgt aanwijzingen hoe je een kop opbouwt. Hoe de verhoudingen zijn, waar je het oog plaatst, de neus en de mond? Hoe doe je dat met de oren? Ik help je daarbij.

kop van klei

Een hele ochtend voor jezelf met aandacht voor jezelf.

Waarom klei? Klei steunt het tastvermogen en leert je grenzen te bewaken. Een kop boetseren leert je om waar te nemen, waarnemen met je ogen, met je handen en vanuit je innerlijk weten. Wat neem je waar als je een kop boetseert? Hoe voelt het om een kop tot wasdom te laten komen? Door de kop te laten ontstaan zonder voorbeeld, ervaar je dat wat van binnen leeft.

Gedurende 4 ochtenden werken we van 9.30 tot 11.30 uur, 10-01, 17-01, 31-01 en 7-02-2018.

De kosten voor deze ochtenden bedrage € 15,00 per ochtend, exclusief de klei en inclusief alle andere materialen en koffie/thee met iets lekkers. De klei kun je bij mij aanschaffen  voor € 9,00 per broodje. Graag vooraf aangeven of je de klei bij mij wil aanschaffen, wil je de klei zelf aanschaffen dan graag vooraf overleg welke soort klei het beste is. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.