Contact

CORONA VIRUS

De richtlijnen van de RIVm gelden in mijn praktijk. Ik heb er dan ook voor gezorgd dat er veilig gewerkt kan worden. Er is een luchtreiniger die virussen en bacteriën verwijderen uit mijn praktijk. Na iedere behandeling wordt het materiaal gereinigd en is er voor iedere cliënt een setje met materiaal dat voor die cliënt alleen wordt gebruikt.

Wil je nog meer hierover weten neem dan contact met mij op.

Hartegroet,
Conny?

 

Kunstzinnig therapeute Conny Stevens-Kannekens B AT

Mendelssohnstraat 36

5144GG Waalwijk

Tel. 06-24700231
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch spreekuur tussen 17.00 en 18.00 uur (ook voor andere vragen), je hebt dan de meeste kans om me aan de telefoon te krijgen. Na 18.00 uur ben ik niet meer per telefoon te bereiken, wel per email.

 

Vanaf 1 maart is mijn praktijk alleen nog op woensdag open voor afspraken. De andere dagen worden cursussen gegeven met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Op zaterdag en donderdag worden cursussen, bijscholingen, workshop en Classes gegeven. De zaterdag is niet beschikbaar voor consulten.

De praktijk is geopend op

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30-17.00 uur
Woensdag 9.30-17.00 uur
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten 

 In verband met vakantie is mijn praktijk gesloten tot en met 6 september. In deze periode beantwoord ik geen telefoon of emails.

Wil je eerst meer weten?

Maak dan een kosteloze en vrijblijvende afspraak van ca 1/2 uur. U kunt dan alle vragen stellen die u wilt.

 

Ook voor mensen met alleen een basisverzekering zijn er mogelijkheden, zie coulanceregeling.

Ik ben geregistreerd bij:

NVAZ en NVKToag met nr.712
BTWnr:  NL001356630B84                                                                                                                                                                                                          Mijn persoonlijk AGB code is AGB nr. 90034249  en voor mijn praktijk 9013227
KvK: nr. 18087760

 

Coulanceregeling

In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Op verzoek kan er een coulanceverzoek worden opgesteld. Ook werkgevers zijn soms bereid om een deel van de kosten op zich te nemen.

 

Ouderlijk gezag:

Bij gezamenlijk gezag dient de ouder die het/de kind(eren) voor observatie, dan wel behandeling bij mij aanmeldt, de andere ouder hiervan in kennis te stellen dan wel te informeren. Dit is een wettelijke verplichting, dit met uitzondering van situaties waarin de veiligheid van het/de kind (eren) gevaar loopt. Ik ben niet verantwoordelijk voor het informeren van de andere ouder. U kunt wel ieder afzonderlijk een afspraak met mij maken om de dingen door te spreken.