TSS

 

 

TSS 

Heb jij wel eens iets heftigs meegemaakt? En beleef je dat steeds weer opnieuw? Het lijkt alsof het gisteren was... Al die emoties, al die beelden, ze blijven maar terug komen.

Wil jij los komen uit je ervaring? Wil je uit de gevangenis dat je trauma is komen?

TSS van Access Consciousness zorgt ervoor dat het trauma, lichamelijk of geestelijk, verdwijnt en blijft alleen als ervaring over. Emoties en gebeurtenissen worden uit elkaar gehaalt zodat de trigger wordt losgekoppelt.

 

TSS of Drugs Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity. 

Een andere toepassing van dit proces heeft te maken met de gevolgen van medicijngebruik of drugs, of processen die je als drugs inzet.

Zo, dat is een mondvol! Maar waar gaat het nu over?

Het gaat over hoe je drugs gebruikt, welke drugs je ook gebruikt. Drugs is niet alleen farmaceutisch, drugs kan ook een keuze zijn.

Dit proces gaat  over mensen die drugs gebruikt hebben, echter ook wat jouw keuze van drugs is? Welke drugs gebruik jij? Perfectie? Eten? Alcohol? Sex? Depressie? Tabletten? Nicotine? En wat nog meer?

 

TSS is het zoeken naar perfectie. Als je drugs gebruikt komt je hoofd tot rust, tot de drugs zijn uitgewerkt. Je gebruikt drugs om niet in de realiteit te willen zijn. Als de drugs zijn uitgewerkt herstelt de realiteit zich en als je pech hebt zijn er ineens 'bewoners' bijgekomen. Als je steeds de realiteit buiten wilt sluiten, heb je steeds meer drugs nodig om de realiteit buiten te sluiten. en wat brengen je nieuwe 'bewoners' mee waar je last van hebt?

Als je besluit los te komen van jou drugs of choice is dit een heel mooi, zacht proces.  Dit prachtige zachte proces kan je daarbij helpen. Ook dit is een hands-on proces.