De Clearing Statement

Wat is dan de Clearing Statement?

De Clearing Statement is een afkorting die we gebruiken om verschillende energieën te “clearen” en is ontworpen om je denkende, logische brein te omzeilen. Ook al versta je de Clearing Statement niet en begrijp je cognitief niet wat het doet, je hoeft het ook niet te begrijpen. Het werkt.

Het is een soort van toverstaf dat magisch dingen voor je verandert.

 

Hoe gebruik je de Clearing Statement?
Voor gebruik van de Clearing Statement stellen we eerst een vraag over de beperking of blokkade. Die vraag behoeft geen antwoord, we willen alleen de energie omhoog brengen die de vraag of het onderwerp oproept. Vervolgens vernietigen en oncreëren we die energie met de Clearing Statement.
Je zou jezelf bijvoorbeeld kunnen vragen “Wat heb ik besloten over het probleem dat ik heb?” Voel de energie die opkomt en zeg dan, in jezelf of hard op: “Alles wat dit is, wil je het nu vernietigen en oncreëren? Of "alles wat dit naar boven brengt vernietig en oncreëer ik nu"
Good and bad, right and wrong, POC and POD, all 9, shorts, boys and  beyonds”.
Het mooie is dat je dus niet precies cognitief hoeft te weten en begrijpen wat de bron van je probleem is. Door de energie op te roepen en de Clearing Statement te zeggen laat je deze voor jou onbekende bron oplossen. Je kan de clearing statement zien als een stofzuiger die de energie die je oproept, opzuigt.

 

Wat gebeurt er na het “clearen”?
Je merken dat je je anders voelt na elke clearing met de clearing statement. De een ervaart een “lichter” gevoel waar het eerst heel “zwaar” voelde, de ander ervaart tintelen in het lijf, alsof er meer ruimte in komt. Sommige blokkades verdwijnen al met één clearing. Andere blokkades hebben meerdere herhalingen nodig, afhankelijk van de zwaarte van de energie. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.
(Elke keer als je één van deze (zelfgecreëerde) beperkingen oplost met de Clearing Statement, los je dezelfde beperkingen op voor nog duizenden mensen. Al deze mensen waarmee je verbonden bent in dit leven en in vorige levens, komen bij elkaar uit op in ieder geval 350,000 mensen. Als jij verandert krijgen zij ook clearing/schoonmaak en profiteren zij daarvan mee op een bepaald energetisch niveau.
De hele planeet wordt lichter als jij je blokkades en opgelegde beperkingen los laat. Klinkt het te makkelijk om te werken? Dat is een overtuiging die je terug zou kunnen houden van iets beters dan wat je leven nu is.

 

De Clearing statement:
Good and Bad, Right and Wrong, POC and POD, All 9, Shorts, Boys and Beyonds

Hier is een uitgebreide uitleg over wat de afkorting van de Clearing Statement precies inhoudt.

 

Good and Bad, Right and Wrong,  – Staat voor alles en overal waar je je mee geïdentificeerd, verbonden of ingestemd hebt, of je verzet of gereageerd hebt op iets wat Goed of Fout, Juist of Slecht was. Zelfs het denken dat iets goed is houd je vast op dezelfde plek en snijd je af van het vermogen om je bewust te zijn van alle andere (oneindige) mogelijkheden en keuzes die we tot onze beschikking hebben.

 

POC – (Point Of Creation) – Punt van creatie: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing/besluit, gedraging, projectie, verwachting etc. begonnen is. Dus daar waar het zaadje van je probleem geplant is.

POD – (Point Of Destruction) – Punt van vernietiging: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing, gedraging, projectie, verwachting etc. je schade heeft gedaan/toe gebracht om datgene wat je wilt “clearen” in stand te houden. Dus alles wat je hebt gedaan om het onkruid wat je tuin verziekt in stand te houden (wat het zaadje dus veroorzaakt heeft).

 

All 9 – Staat voor alle 9 lagen die we aanspreken in deze energetische schoonmaak
1. Hoe hebben we dit goed, juist, perfect en correct of fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen en vals gemaakt?
2. Hoe verkleint dat ons?
3. Hoe maakt dan ons absoluut, totaal, onherroepelijk, oneindig, compleet en eeuwig zinloos/nutteloos?
4. Wat zijn de beloningen die dit goed, juist, perfect en correct of fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen en vals maken?
5. Welke keuzes hebben we gemaakt en maken we?
6. Welke creaties creëren de verplichtingen en beloftes aan de creatie van onze beperkingen?
7. Hoeveel beperkingen van dimensionaliteit houden dit in stand?
8. Hoeveel controle, definities, beperkingen, vormen, structuren, belangen, lineariteiten, concentraties van jou houden dit in stand?
9. Wat wil je niet vernietigen dat dit in stand houdt?
Voor alles wat nu niet voor je werkt moet ergens iets zitten dat je niet wil beseffen, waarnemen, weten, zijn of ontvangen.

 

Shorts – De mening, wat is er zinvol en zinloos aan dit? Wat is hier de straf en de beloning voor? Wat betekend het voor ons? Hoe maken we het zinloos? Waar straffen we en martelen we onszelf voor in relatie ermee? Wat is de beloning daar voor? Hoeveel lagen en geen-lagen hebben we in verband ermee? “Shorts” is de afkorting hiervoor.
Hoe veel zinloos…. bla bla hebben we in relatie met…?

 

Boys – We denken vaak dat we voor het oplossen van problemen de lagen moeten afpellen van waar de oorzaak en oplossing tot ons probleem zit, zoals het afpellen van een ui. Wat als dat proces je zelfhelende vermogen vertraagt/in de weg staat omdat je nooit tot de kern lijkt te komen? Wat als je probleem meer is als het bellen blazen. Wanneer er een bel uiteenspat vormt er zich een andere, en nog een, en nog een. De enige manier om de bellen te laten stoppen met vormen is door te stoppen met blazen. Dus, in plaats van je probleem te zien als het afpellen van een ui, waarom niet gewoon de energie elimineren die blijft blazen, zodat je het niet langer in stand houdt? De bellen zijn naar de film “Boys in the Hood” genoemd. Nu is dit afgekort naar “Boys”.

 

Beyonds – Doorgaans een sensatie of gevoel, zelden een emotie of gedachte. Een moment dat je adem stokt, of hart lijkt te stoppen. Een “Oh My God” moment, voorbij aan geloof, realiteit, verbeelding, begrip of denkbeeld, waarneming, rationalisering, vergiffenis en alle andere vormen van “voorbij aan …”.


Wat, als we alle gedachten, gevoelens, emoties en consideraties, die je bewustzijn opsluiten, je benauwen en je gezondheid en welzijn beïnvloeden, zouden kunnen uitroeien?

 

In onderstaan filmpje legt Dr.Dain Heer uit wat de clearing statement inhoudt:

 

https://www.youtube.com/watch?v=P0TIoe6d44Y

Copyright 2007-2013 Conny Stevens-Kannekens B ATJoomla 2.5 templates