Bodyprocessen

 

Binnen Access Consciousness zijn diverse bodyprocessen:

BMM  of BioMimetic Mimicry

Als klein kind  en baby is het belangrijk om andere mensen te kopiëren in gedrag, standpunten ed. Anders overleef je niet. Nu je ouder bent is dat niet meer nodig. toch heeft iedereen veel gedrag, standpunten en dergelijke van anderen nog steeds in gebruik. Dit hands-on proces zet ik in wanneer je merkt dat veel van wat je doet eigenlijk niet van jou is, maar zich heeft vastgezet als zijnde van jou om las baby en kind te kunnen overleven. 

Wil jij meer jezelf zijn? Niet een ander nabootsen? Laat dit proces dan een aantal malen lopen. Langzaam maar zeker wordt je jezelf en laat je meer en meer nabootsgedrag los.

MTVSS:

MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Process ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren word. 

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen en veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker. MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.

Cellulair Memory

Nog zo'n mooi proces! Dit proces zet ik in bij blessures. Eenmalig hands-on en je kan verder. Ik leer je in dezelfde sessie hoe jij dit kan toepassen bij een volgende blessure of wanneer je kind gevallen is.

TSS of Trifolt Sequencing Systems

Dit is in te zetten als er een gebeurtenis is die je steeds maar af blijft spelen, je blijft er in hangen.

Het is een zeer krachtig hands on (manueel) en verbaal proces bij trauma en shock verwerking. Zowel bij emotioneel als fysiek trauma en klachten. Vooral indien de gebeurtenis emotioneel en fysiek zo ingrijpend was waardoor je nooit helemaal los van het trauma bent gekomen.